"Разом проти СНІДу!"

2016-12-01

/Files/images/DSC_0983.JPG

Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – звернути увагу суспільства на цю проблему.

1 грудня 2016 року учні Старобезрадичівської ЗОШ І – ІІІ ступенів брали участь у заході "Разом проти СНІДу!", який організувала та провела районна учнівська Рада самоврядування Обухівщини Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва спільно з міськрайонною організацією Товариством Червоного Хреста.

На початку члени самоврядування роздавали перехожим тематичні буклети та чіпляли червоні стрічки - символ цього дня. Акцією "Я можу подарувати обійми!" лідери самоврядування хотіли нагадати, що СНІД не передається через обійми, і не потрібно ізолювати людей з цією хворобою, адже вони такі ж, як і ми.

Учні 9 класу брали участь у тематичному флешмобі, який привели учні Долинянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Флешмоб розпочався з сумних нот, а закінчився драйвовим темпом, як нагадування, що життя продовжується, його треба цінувати.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi