Всесвітній день води

2016-03-22

Всім нам треба пам'ятати про те, що ресурси води не безмежні. Наше здоров'я і життя прямо залежать від її кількості і якості. Не кажучи вже про духовне значення річок, озер та взагалі води для нашого самопочуття.

Протягом усієї історії люди боролися з водою і за воду. Чиста вода - глобальна проблема людства. Тому, відзначаючи День води, ми повинні пам'ятати про це і берегти наші водні ресурси.

15 березня 2016 р. в Старобезрадичівську ЗОШ І – ІІІ ступенів завітали представники Обухівського міжрайонного управління водного господарства: Циганок К.М., заступник начальника, Панченко Я. І., головний гідротехнік, Бугай А. Д. – гідротехнік. На зустріч були запрошені учні початкових класів.

Спеціалісти вели бесіду з дітьми про забруднення та збереження води. Проводилась вікторина з цікавими питаннями і завданнями, в якій учні брали активну участь та за правильні відповіді отримували солодкі подарунки і картки із зображенням води в різних станах. Діти розповідали легенди про водойми рідного краю. Працівниками водного господарства були показані відеоролик «Кругообіг води в природі» та мультфільм «Бережіть воду».

Після закінчення цікавої зустрічі учні здобули додаткові знання про воду та її збереження, отримали позитивні емоції і настрій.

В свою чергу, колектив Старобезрадичівської школи хоче подякувати Обухівському міжрайонному управлінню водного господарства за проведений захід.

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi